37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Среда 23 10 2024
Ћирилица
sistem48_mali ОПШТИНА ТРСТЕНИК - СИСТЕМ 48 САТИ
Број пријаве: 85
Датум захтева: Уторак, 01 Април 2014 14:27
Статус: Одговорено
Врста проблема: Комунални проблеми

Опис проблема:
Поштовани,
обраћам Вам се у нади да ће коначно неко реаговати на проблем паркинга у Косовској улици у делу парковског простора. Зивим у кући у Косовској 17/2. Више пута смо се усмено обраћали комуналном инпектору у вези паркинга у делу парковског простора, пошто су нам рекли да се писмено обратимо, писмени захтрев за регулисање дела парковског простора предали смо комуналном инспектору. Одговор на писмени захтев нисмо добили, а део парка је постао паркинг који се не плаћа и не кажњава. У писменом захтеву навели смо појединости: да је парковски простор био обезбеђен рампом коју је прошле зиме поломио камион-чистач снега, после тога се овај простор претворио у паркинг. Ситуација је аларманта јер од паркираних аутомобила не можемо да изађемо из наших дворишта, угрпжена је безбедност деце у овом делу парка, као и слободно кретање пешака. Сви гости оближње кафане, поједини радници суда, као и грађани који неће да плате паркинг користе ову површину за паркинг простор.
У нади да ће се у скорије време нешто променити ради безбедности станара у овом делу града, као и ради очувања овог дела парка обраћам Вам се и на овај начин.

Датум: Четвртак, 10 Јул 2014 14:06
Служба: Комунална инспекција

Одговор: 

Поштовани, од стране Комуналне инспекције наложено је Дирекцији за планирање и изградњу да врати препреку која је спречавала улазак возила на ту јавну површину, а у међувремену Комунална инспекција је подносила прекршајне пријаве против власника возила који паркирају на тој површини.

[ Назад ]

Штампа