37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Уторак 15 06 2021
Ћирилица
Промените величину слова:

logo1

Туристичка организација општине Трстеник

37240 Трстеник, Цара Душана 27

email: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

web: www.turizamtrstenik.rs;

Facebook: www.facebook.com/turistickaorganizacija.opstinetrstenik


Туристичка организација општине Трстеник основана је 1. априла 2003. године као јавна установа чији су циљеви промоција и унапређење различитих видова туризма у складу са потенцијалима општине Трстеник. Рад Туристичке организације је јаван, а у широком обиму њених задатака истичемо следеће: промоција општине Трстеник на сајмовима и другим манифестацијама; подстицање сарадње и усклађивање активности свих актера у туристичкој понуди ради унапређења исте; организација манифестација, забавних и празничних садржаја.

Туристичка организација општине Трстеник сарађује са бројним туристичким организацијама, установама и удружењима из Србије и Републике Српске.Добитник је прве награде за подршку очувања традиције и народног стваралаштва (2008).

Добитник је награда за промотивне активности у 2013. години: златни кофер за једнолисну туристичку публикацију и бронзани кофер за промотивни филм на Међународној изложби туристичке публикације „Кофер слова“ и прве наградеза промотивни филм-спот на Међународној изложби сувенира и туристичких публикација у Лесковцу. Током 2015. и 2016. године је награђивана за туристичку фотографију и комплет лифлета о Трстенику.


tots
Такође је добитник прве, односно треће награде за промоцију и промотивни материјал у 2017. години на Међународним сајмовима у Бијељини и Крагујевцу, као и награде сребрни кофер за промотивни материјал манифестације „Печењијада у Стопањи“.


Организатор је, суорганизатор и промотер бројних манифестација у општини Трстеник, од којих су најпознатије: „Печењијада у Стопањи“, „Трстеник на Морави“, „Сајам лова, риболова и сеоског туризма“, „Мото скуп“, „Дан винара и виноградара“, „У славу калема“и др.


У туристичкој организацији се могу добити информације о туристичкој понуди Трстеника и предстојећим манифестацијама и из ње понети занимљив сувенир као поклон за пријатеље или пословне партнере!


31
brezovica

Време

Трстеник
Кликните за детаљну прогнозу...