37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Петак 29 05 2020
Ћирилица
Webp.net-gifmaker
call_s

sistem48app

stambene_zajednice

 

pecat

 

statut1

 

poslovnik

 

budze1t

 

sluzbeni_list

konkursi

zastita

sistematizacija

odluka

kodeks

izvestaj2019

 

spisak

 

vodna_knjiga

 
swirl 

zasticeni_kupac


swirl

zahtev_infor_javni_znacaj

swirl

 

tribina


stalna_konferencija_gradova_fb

pocetna1

Почетна страна Трећа фаза комплетне реконструкције коловоза на магистралном путу
Промените величину слова:
На магистралном путу М5 кроз Стопању почела је реализација треће фазе комплетне реконструкције коловоза у дужини од 660 метара и оба тротоара. Вредност радова је 50 милиона динара, инвеститор је Јавно предузеће Путеви Србије, а извођач предузеће Крушевацпут АД.

Почетак реконструкције ове важне саобраћајнице обишао је Братислав Гашић који је од извођача радова захтевао да се максимално ангажују како би радови били завршени како је и планирано до краја октобра. Он је напоменуо да очекивање да у предвиђеном року, поред коловоза и тротоара, буду урађена и аутобуска стајалишта, пратећи мобилијар као и улично осветљење.

Приликом обиласка градилишта председник Општине Трстеник Александар Ћирић нагласио је да су радови на магистралном путу кроз Стопању убедљиво највећа инвестиција која се у овом тренутку реализује на територији Општине.

Подсећајући да је прва фаза реконструкције почела 2013. и да је са радовима настављено почетком ове године, директорка предузећа Крушевацпут АД Зорица Станковић напоменула је да је у овој години на радове у Стопањи уложено 100 милиона динара. Како би се што брже и лакше извели радови извођач апелује на све који користе ову магистралу да поштују сигнализацију за преусмеравање саобраћаја.

Око Стопање гравитира 17.000 становника, а како би се ово место још више и брже развило мештани се надају да ће у скоријој будућности бити изграђен и давно планирани мост преко Западне Мораве.
 
tfp1_m tfp2_m tfp3_m
tfp4_m tfp5_m tfp6_m

trstenicani baner_levo_tot_gray Народни универзитет skgoGray
oup_baner_gray baner_levo_komstan Телевизија Трстеник baner_levo_direkcija
socijalaTSgray Народна библиотека domzdravlja scGray