37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Четвртак 09 07 2020
Ћирилица
Webp.net-gifmaker
call_s

sistem48app

stambene_zajednice

 

pecat

 

statut1

 

poslovnik

 

budze1t

 

sluzbeni_list

konkursi

zastita

sistematizacija

odluka

kodeks

izvestaj2019

 

spisak

 

vodna_knjiga

 
swirl 

zasticeni_kupac


swirl

zahtev_infor_javni_znacaj

swirl

 

tribina


stalna_konferencija_gradova_fb

pocetna1

Промените величину слова:
Поред председавајућег састанку, председника општине Александра Ћирића, колегијуму са директорима установа присуствовали су његов заменик Љубиша Марковић и председник Скупштине општине Герасим Атанасковић.

Директор Дома здравља “др Сава Станојевић”, Радован Поповић је у свом извештају истакао да је ова установа упутила захтев за ребаланс финансијских средстава која ће бити неопходна за инвестиционо улагање и занављање дела опреме.

Такође, у претходном периоду смањен је број радника, а сам пријем нових ,посебно лекара искључиво је у надлежности Министартсва здравља. У наредном периоду у плану је набавка новог санитетског возила, као и санација дела простора здравствене амбуланте у Милутовцу.

Директорка Предшколске установе „Бисери“ Весна Вељовић у свом излагању је казала да је и даље у току упис деце у ову установу и да се почетка нове школске године очекује већи број него претходне године.

Владимир Јевтић је нагласио да манифестција "Трстеник на Морави 2016." протиче у најбољем реду и да најатрактивнији садржаји предстоје у суботу када је и централни дан ове манифестације.

Директорка Народног универзитета Светлана Лазић рекла је да се ова установа интензивно припреме за обвележавање значајне манифестације "Век културе" која ће бити одржана у периоду од 5.до 15.октобра, када ће се обележити пола века постојања и рада ове установе,као и дан ослобођења Трстеника.

Састанак је завршен констатацијом руководства локалне самоуправе да се све активности ажурно и ефикасно остварују по утврђеном плану и програму.
 
ko12_m ko12_1_m

trstenicani baner_levo_tot_gray Народни универзитет skgoGray
oup_baner_gray baner_levo_komstan Телевизија Трстеник baner_levo_direkcija
socijalaTSgray Народна библиотека domzdravlja scGray