37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Среда 08 04 2020
Ћирилица
Webp.net-gifmaker
pis
call
pks

sistem48app

stambene_zajednice

 

pecat

 

statut1

 

poslovnik

 

budze1t

 

sluzbeni_list

konkursi

zastita

sistematizacija

odluka

kodeks

izvestaj2019

 

spisak

 

vodna_knjiga

 
swirl 

zasticeni_kupac


swirl

zahtev_infor_javni_znacaj

swirl

 

tribina


stalna_konferencija_gradova_fb

pocetna1

Почетна страна Састанак делегација Регионалног центра за привредни развој и Друштва српско-руског пријатељства са представницима општине Трстеник
Промените величину слова:
Уз председника општине Трстеник Александра Ћирића у раду састанка испред локалне самоуправе учествовали су његов заменик Љубиша Марковић, директор Туристичке организације Владимир Јевтић, као и Милорад Пантић, председник Удружења предузетника и Марија Петрашиновић из канцеларије ЛЕР-а.

Испред делегација Регионалног центра за привредни развој и Друштва српско-руског пријатељства разговоре су водили Зоран Милосављевић, директор Агенције, његов заменик Александар Михајловић, Драган Сам, председник Друштва и Владан Шкорић, заменик председника Друштва српско-азербејџанског пријатељства.

Посебан акценат на овом састанку стављен је на сарадњу у области привреде, пољопривреде и туристичких потенцијала наше општине, како би се у овим гранама реализовале конкретни пројекти.

Представници удружења исказали су заинтересованост и спремност да пруже максималну помоћ и подршку у реализацији важних пројеката на подручју општине Трстеник.

Од најважнијих активности, како је закључено на данашњем састанку, интензивно ће се радити на тражењу инвеститора за завршетак пројекта аква парка, затим уређење Западне Мораве са свим притокама и стављање у функцију туризма, као и завршетак изградње бедема и заштита од евентуалних поплава. Свакако један од значајних сегмената у реализацији биће пласман пољопривредних производа на тржиште Азербејџана.
 
az1_m az2_m az3_m

trstenicani baner_levo_tot_gray Народни универзитет skgoGray
oup_baner_gray baner_levo_komstan Телевизија Трстеник baner_levo_direkcija
socijalaTSgray Народна библиотека domzdravlja scGray