37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Четвртак 09 07 2020
Ћирилица
Webp.net-gifmaker
call_s

sistem48app

stambene_zajednice

 

pecat

 

statut1

 

poslovnik

 

budze1t

 

sluzbeni_list

konkursi

zastita

sistematizacija

odluka

kodeks

izvestaj2019

 

spisak

 

vodna_knjiga

 
swirl 

zasticeni_kupac


swirl

zahtev_infor_javni_znacaj

swirl

 

tribina


stalna_konferencija_gradova_fb

pocetna1

Промените величину слова:
milenko_alina_sebic_m
Алина и Миленко Себић
prijem_sebic_m
Алина и Миленко Себић у разговору са
руководством општине Трстеник 
Преседник Општине Трстеник Мирослав Алексић данас је приредио пријем за првог олимпијца у историји Трстеника, државног репрезентативца у стрељаштву и спортисту године Општине Трстеник Миленка Себића.

Миленко Себић је на Европском првенству одржаном у јулу месецу у Марибору освојио друго место у дисциплини тростав, оборио државни рекорд и квалификовао се за Олимпијске игре које се наредне године одржавају у Бразилу.

Трстенички олимпијац годинама постиже врхунске резултате у стрељаштву и Општину Трстеник представља у најбољем светлу. Стрељаштвом је почео да се бави на трстеничком стрелишту.

Трстеник је град у ком сам поникао и, уз свог оца, почео да се бавим стрељаштвом. Изузетно ми је драго што ми је мој град одао признање како доделом награде за спортисту 2014. године тако и данашњим пријемом. Предамном је светско првенство и четири светска купа и надам се да ћу на свим такмичењима бити део финала" рекао је Себић и додао да до олимпијских игара има довољно времена за припрему.

Председник Општине Мирослав Алексић изразио је задовољство што Трстеник први пут у историји има спортисту који ће учествовати на Олимпијским играма и обећао посебан дочек Себића по повратку из Бразила.

Трстеник има врхунске спортисте, а Миленко Себић је заиста понос Трстеника. Он је и пример да градови и држава морају више улагати у спортисте који постижу изузетне резултате. Ја сам сигуран да ће нас Миленко и даље чинити поноснима и надам се да ћемо га по повратку из Бразила дочекати на нашем трстеничком балкону и још једном му одати признање за резултате које постиже", истакао је Алексић.

Захваљући Миленку Себићу српско стрељаштво добило је још једну врхунску спортисткињу, руску шампионку у стрељаштву Алину Андрејевну Ивачев која од прошлогодишњег венчања са Миленком Себићем носи његово презиме, а од ове године и статус држављанке Србије. На такмичењима за која се припрема Алина ће наступати под српском заставом.

Пријему су присуствовали и заменик председника Општине Стеван Ђаковић, већник за спорт Мирко Богићевић и председник Спортског савеза Општине Трстеник Радојко Павловић.

trstenicani baner_levo_tot_gray Народни универзитет skgoGray
oup_baner_gray baner_levo_komstan Телевизија Трстеник baner_levo_direkcija
socijalaTSgray Народна библиотека domzdravlja scGray