37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Четвртак 02 04 2020
Ћирилица
Webp.net-gifmaker
pis
call
pks

sistem48app

stambene_zajednice

 

pecat

 

statut1

 

poslovnik

 

budze1t

 

sluzbeni_list

konkursi

zastita

sistematizacija

odluka

kodeks

izvestaj2019

 

spisak

 

vodna_knjiga

 
swirl 

zasticeni_kupac


swirl

zahtev_infor_javni_znacaj

swirl

 

tribina


stalna_konferencija_gradova_fb

pocetna1

Промените величину слова:
predstavnicilokalnesamoupraveobisliradovenaizgradnjiakvaparka_m
Представници локалне самоуправе обишли
су радове на изградњи Aква парка
olimpijskibazenspremanzaleto_m
Олимпијски базен је спреман за лето
На трстеничком базену убрзано се одвијају припреме за почетак летње сезоне. У току су завршни радови на адаптацији базена за најмлађе, а упоредо се ради и на партерном уређењу аква парка.
 
Према речима председника Општине Мирослава Алексића радови на Аква парку теку предвиђеном динамиком за ову годину и у плану је да се базен за најмлађе почетком августа пусти у рад и прикључи постојећим базенима.

Радови на базену 4 аква парка су на самом крају. Базен је намењен најмлађима и садржаће додатну опрему попут тобогана и других играчака прилагођених њиховом узрасту. Тренутни радови на аква парку финансирају се из локалног буџета док за наставак очекујемо одговор и средства Министарства трговине, туризма и телекомуникација “, рекао је Алексић.
 
Приликом обиласка радова заменик председника општине Стеван Ђаковић истакао је да се размишља и о затвореном базену у Трстенику.
 
Спортски центар у Трстенику је један од најрепрезентативнијих у Србији. Дуго година је тај простор био неискоришћен, а данас је једно велико градилиште. Радови на Aква парку се фазно завршавају, а план локалне самоуправе је да  се следеће године испланира и пројекат покривања постојећег базена како би он могао да се користи и следеће године“.
 
Лепа вест из Спортског центра је да ће улаз на базен бити слободан од дана отварања до недеље 21. јуна као и да ће ђаци који у својим књижицама имају све петице, као и досада, услуге базена користити бесплатно.

trstenicani baner_levo_tot_gray Народни универзитет skgoGray
oup_baner_gray baner_levo_komstan Телевизија Трстеник baner_levo_direkcija
socijalaTSgray Народна библиотека domzdravlja scGray