37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Понедељак 30 03 2020
Ћирилица
Webp.net-gifmaker
pis
call
pks

sistem48app

stambene_zajednice

 

pecat

 

statut1

 

poslovnik

 

budze1t

 

sluzbeni_list

konkursi

zastita

sistematizacija

odluka

kodeks

izvestaj2019

 

spisak

 

vodna_knjiga

 
swirl 

zasticeni_kupac


swirl

zahtev_infor_javni_znacaj

swirl

 

tribina


stalna_konferencija_gradova_fb

pocetna1

Промените величину слова:
pcelari_mОпштину Трстеник, у оквиру посете пчеларској задрузи „Рој“ посетили су представници локалне самоуправе града Суботице и суботичких пчеларских удружења.
 
Заменик председника Општине Стеван Ђаковић са помоћником градоначелника Суботице, Љубеном Христовим разговарао је на тему подршке развоју пчеларства и унапређењу сарадње између Општине Трстеник и града Суботице.
 
Пчеларство је један од озбиљних потенцијала како Општине Трстеник тако и Србије уопште. Република, чини се,  нема до краја развијену стратегију али ни свест о значају пчеларства као грани која може имати значајну улогу у извозу. Општина Трстеник се труди да кроз добру сарадњу са пчеларским удружењем „Рој“ и  „Сретен Аџић“ подржи пчеларе. Ове године смо  кроз програм за подстицај пољопривреде предвидели по 300 хиљада динара за ова удружења и верујемо да ће они најбоље умети да додељена средства ставе у функцију повећања и унапређења производње,“ истакао је Ђаковић и додао да је сарадња пчеларских удружења из Трстеника и Суботице пример добре праксе која ће у наредном периоду бити значајније подржана и од стране локалних самоуправа ове две Општине.
 
Састанку су присуствовали и представници пчеларске задруге „Рој“ коју је раније током дана посетило 50 суботичких пчелара.

trstenicani baner_levo_tot_gray Народни универзитет skgoGray
oup_baner_gray baner_levo_komstan Телевизија Трстеник baner_levo_direkcija
socijalaTSgray Народна библиотека domzdravlja scGray