37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Понедељак 30 03 2020
Ћирилица
Webp.net-gifmaker
pis
call
pks

sistem48app

stambene_zajednice

 

pecat

 

statut1

 

poslovnik

 

budze1t

 

sluzbeni_list

konkursi

zastita

sistematizacija

odluka

kodeks

izvestaj2019

 

spisak

 

vodna_knjiga

 
swirl 

zasticeni_kupac


swirl

zahtev_infor_javni_znacaj

swirl

 

tribina


stalna_konferencija_gradova_fb

pocetna1

Промените величину слова:
42sednicaveca_mНа 42. седници Општинског већа Општине Трстеник разматран је и усвoјен већи број предлога одлука и решења. Седницу је отворио Мирослав Алексић, председник Општине Трстеник.


На данашњој седници на дневном реду биле су и две веома битне тачке те је донето Решење о образовању Комисије за израду предлога годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општине Трстеник које обезбеђује могућност конкурисања код Министарства за финансијска средства која би се користила за поправку и санацију пољских путева и уређење пољопривредног земљишта. Данас је  усвојен и Програм мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике рурарлног развоја Општине Трстеник за 2015. годину где је Општина својим буџетом издвојила 17 милиона динара и  на данашњој седници разматрали смо и донели одлуку где ће која средства бити усвојена.“, рекао је Милић Павловић, председник Скупштине општине Трстеник.

42.
седницу већа обележило је и разматрање и усвајање Извештаја о раду и финансијском пословању већине Општинских јавних предузећа и установа за 2014. Годину. Према речима Милића Павловића у вези са овим извештајима вођена је конструктивна расправа.


Већи део седнице протекао је у анализи и разматрају извештаја о раду и пословању јавних предузећа и установа, али су углавном сви извештаји усвојени“, истакао је Милић Павловић.


На седници Већа представници Дирекције за планирање и изградњу поднели су и извештај о последицама обилних кишних и снежних падавина на територији општине Трстеник као и о активним клизиштима и одронима. На седници је усвојен и Предлог програма коришћења средстава Општинског фонда за заштиту животне средине у 2015. години као и Одлука о увођењу и висини боравишне таксе на подручју општине Трстеник.

trstenicani baner_levo_tot_gray Народни универзитет skgoGray
oup_baner_gray baner_levo_komstan Телевизија Трстеник baner_levo_direkcija
socijalaTSgray Народна библиотека domzdravlja scGray