37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Уторак 12 11 2019
Ћирилица
  
  
SRPSKI                                ENGLISH
Српски                           English

sistem48app

stambene_zajednice

 

pecat

 

statut1

 

budze1t

 

sluzbeni_list

konkursi

zastita

sistematizacija

odluka

kodeks

izvestaj

 

spisak

 

vodna_knjiga

 
swirl 

zasticeni_kupac


swirl

zahtev_infor_javni_znacaj

swirl

 

tribina


stalna_konferencija_gradova_fb

pocetna1

Промените величину слова:
branko1У Ликовном салону Дома културе данас је одржана Комеморативна седница Скупштине општине поводом смрти Бранислава - Бранка Дамјановића истакнутог стручњака и политичког радника Општине Трстеник.

К
омеморативну седницу је отворио председник СО Трстеник Милић Павловић који је подсетио на значајни допринос и рад Бранислава Дамјановића као председника СО Трстеник:

Бранко Дамјановић је у периоду од 2000. до 2004. године обављао функцију потпредседника Скупштине општине Трстеник, а од 2004. до 2008. године био је председник СО Трстеник након чега се повукао из политичког живота  и наставио свој радни век у „Електродистрибуцији“  где је радио до краја свог живота.  Бранко Дамјановић ће бити упамћен као човек велике енергије и комуникативности који је оставио за собом дубоки траг у политичком и друштвеном животу Општине Трстеник.“

Н
акон минута ћутања окупљенима су се обратили и председник Општине Трстеник, Мирослав Алексић, као и заменик председника Општине и пријатељ Бранислава Дамјановића Стеван Ђаковић.

Бранка Дамјановића ћемо памтити по умерености и правим речима онда када је то било најпотребније. Памтићемо га као ученог човека, као стручњака и неког ко је дао значајан допринос политичкој култури нашег града и који је на достојан начин водио сваку седницу Скупштине општине Трстеник“, рекао је председник Општине, Мирослав Алексић.

З
аменик председника Општине, Стеван Ђаковић истакао је да је Бранко Дамјановић био пре свега велики човек и значајна личност Општине Трстеник.

Морам вам рећи да сам у свом животу упознао много паметних људи, много  оних који су говорили често и гласно, много оних који су говорили мало и мудро али нико од њих није умео да својим ћутањем говори суштину. То је умео само Бранко.

О
ног тренутка када је његово срце престало да куца завршио се један садржајан живот јер је он био и отац и супруг и политички радник, спортиста, глумац и комшија и велики пријатељ. Са поносом у име свих могу да кажем да је сваку своју улогу одиграо на достојанствен и најбољи могући начин“, рекао је заменик председника Општине, Стеван Ђаковић.

Б
ранко Дамјановић је преминуо у 55 години живота. За собом је оставио супругу и сина.

trstenicani baner_levo_tot_gray Народни универзитет skgoGray
oup_baner_gray baner_levo_komstan Телевизија Трстеник baner_levo_direkcija
socijalaTSgray Народна библиотека domzdravlja scGray