37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Понедељак 30 03 2020
Ћирилица
Webp.net-gifmaker
pis
call
pks

sistem48app

stambene_zajednice

 

pecat

 

statut1

 

poslovnik

 

budze1t

 

sluzbeni_list

konkursi

zastita

sistematizacija

odluka

kodeks

izvestaj2019

 

spisak

 

vodna_knjiga

 
swirl 

zasticeni_kupac


swirl

zahtev_infor_javni_znacaj

swirl

 

tribina


stalna_konferencija_gradova_fb

pocetna1

Промените величину слова:
У Ликовном салону Дома културе председник општине Трстеник , Мирослав Алексић приредио је традиционални новогодишњи коктел на коме су присуствовали представници и сарадници општине Трстеник, представници републичких институција, већници,  директори Јавних предузећа и Установа, привредници  као и представници образовних и других институција и компанија.

zvanice_m obracanje_m
Званице Новогодишњег коктела Председник Општине захвалио се 
окупљенима на помоћи и сарадњи 
 
У свом обраћању председник Општине осврнуо се на успехе али и тешку годину за нама и захвалио свима који су дали допринос да се општина Трстеник у кратком року опорави од катастрофалних последица поплава и препознаје као озбиљна локална самоуправа и честитао предстојеће празнике:
 
Ми овде окупљени чинимо један тим и групу људи од чијег труда, рада и залагања зависи квалитет живота у Општини. Верујем да сви дајемо максимум од себе и због тога постижемо доста добре резултате. Са свима вама општина Трстеник и грађани имали су сарадњу и готово да није било проблема који нисмо успели да решимо заједно. У наредној години желим вам, пре свега,  личну срећу, породични  успех и задовољство а потом и да на пословном плану остварите све зацртане циљеве за 2015. годину. Да у здрављу и весељу проведете новогодишње и божићне празнике и да наставимо овако квалитетну, успешну и добру сарадњу и током 2015. године. “, рекао је председник Општине, Мирослав Алексић.
 
На крају свог излагања председник Општине посебно се захвалио грађанима општине Трстеник који су својом хуманошћу и одговорношћу учини много да општина Трстеник постане једна од Општина које су се најбрже опоравиле од последица мајских поплава и свима пожелео бољу и успешнију годину.

trstenicani baner_levo_tot_gray Народни универзитет skgoGray
oup_baner_gray baner_levo_komstan Телевизија Трстеник baner_levo_direkcija
socijalaTSgray Народна библиотека domzdravlja scGray