37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Среда 18 09 2019
Ћирилица
  
  
SRPSKI                                ENGLISH
Српски                           English

sistem48app

stambene_zajednice

 

pecat

 

statut1

 

budze1t

 

sluzbeni_list

konkursi

zastita

sistematizacija

odluka

kodeks

izvestaj

 

spisak

 

vodna_knjiga

 
swirl 

zasticeni_kupac


swirl

zahtev_infor_javni_znacaj

swirl

 

tribina


stalna_konferencija_gradova_fb

pocetna1

Промените величину слова:
najmladji_m
Представници Општине у обиласку радова
на Аква Парку
predstavnici_m
Упоредо са обимним радовима на санацији последица мајских поплава у Општини Трстеник настављени су радови на два капитална пројекта која подразумевају реконструкцију система за водоснабдевање и изградњу новог даљинског система грејања на гас. И поред тешке ситуације у којој се Општина нашла завршени су и радови на базену за најмлађе уоквиру Аква парка, па ће Трстеничани са почетком летње сезоне уз базене на које се већ поносе, у оквиру коплекса базена, имати још два.

"Као озбиљна и одговорна локална самоуправа, самостално и уз помоћ донатора, у највећој мери смо превазишли проблеме настале као последица разорних мајских поплава и наставили са радовима на капиталним пројектима. Поред решавања проблема водоснабдевања и стабилизације система грејања, Аква парк је за нашу Општину трећи велики пројекат. Санирање последица је значајно изменило динамику радова на парку на води али се са радовима није стало. Време нас је послужило па су радови на базену за најмлађе завршени.“ ,рекао је председник Општине, Мирослав Алексић.
Према речима директора Спортског центра Стојиљка Ацковића, два базена Аква парка биће прикључена постојећим и представљаће једну целину:
„Уз овакву динамику радова очекујемо да ће Трстеник са почетком летње сезоне имати укупно четири базена. Већ завршен базен за најмлађе красиће и тобогани и такозване водене печурке. Комплекс базена добиће један нови изглед и нову понуду.“

У чарима Аква парка, по свему судећи, уживаће најпре наши најмлађи суграђани. Базен у Трстенику већ спада у ред најбољих у Србији. Проширењем овог комплекса очекује се да ће уз додатне садржаје током летње сезоне Трстеник постати атрактивнија дестинација за посету туриста.

trstenicani baner_levo_tot_gray Народни универзитет skgoGray
oup_baner_gray baner_levo_komstan Телевизија Трстеник baner_levo_direkcija
socijalaTSgray Народна библиотека domzdravlja scGray