37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Четвртак 02 04 2020
Ћирилица
Webp.net-gifmaker
pis
call
pks

sistem48app

stambene_zajednice

 

pecat

 

statut1

 

poslovnik

 

budze1t

 

sluzbeni_list

konkursi

zastita

sistematizacija

odluka

kodeks

izvestaj2019

 

spisak

 

vodna_knjiga

 
swirl 

zasticeni_kupac


swirl

zahtev_infor_javni_znacaj

swirl

 

tribina


stalna_konferencija_gradova_fb

pocetna1

Почетна страна Јавни позив за подношење предлога за доделу признања и награда
Промените величину слова:
На основу члана 16. Одлуке о награди и признањима општине Трстеник, Комисија за награде и признања, на седници одржаној дана 25.09.2017. године упутила је

Ј А В Н И   П О З И В
За подношење предлога за доделу признања и награда:
 • за заслужног грађанина општине Трстеник,
 • за заслужне организације општине Трстеник,
 • октобарске награде општине Трстеник и
 • Захвалнице

Предлози се достављају закључно са 04. 10. 2017. године, до 12 часова на писарницу општине Трстеник, канцеларија бр. 6, са назнаком за Комисију за награде и признања.

Предлози морају бити сачињени у писаној форми и морају бити образложени.

Звање заслужног грађанина општине Трстеник додељује се, као највиша лична почаст и израз посебног поштовања, грађанима који уживају велики углед у земљи и свету.

Признање заслужног грађанина може се доделити и грађанима за учињена хумана дела, за дугогодишњи рад и остварења у области научно – истраживачког рада, здравства, просвете, културе, уметности, спорта, производног рада и другим областима друштвеног и јавног живота, који су од изузетног значаја и представљају трајну вредност за општину Трстеник.

Признање заслужне организације општине Трстеник додељује се предузећима, установама, деловима предузећа и установа, организацијама и месним заједницама за хумана дела, дугогодишњи рад и изузетне успехе у привреди, науци, здравству, просвети, култури, уметности, спорту и другим областима, као и за друге успехе којима се доприноси развоју и афирмацији општине Трстеник.

Октобарска награда општине Трстеник додељује се за дело које представља највредније достигнуће у науци, култури, уметности, просвети, здравству, спорту, новинарству, производном раду и у другим областима привредног и друштвеног живота.

Захвалница се додељује грађанима, предузећима, установама, организацијама или месним заједницама за постигнуте резултате и успехе у раду, учињене подвиге, хумана дела, као и за испољену храброст и пожртвовање у спасавању живота људи и материјалних добара.

Захвалница се може доделити и грађанима, предузећима, установама и организацијама чије седиште није на територији општине Трстеник, као и страним држављанима, предузећима, установама и организацијама уколико је њихов допринос значајан за општину Трстеник.

Предлоге за доделу наведених признања и награда могу да поднесу:
 • Предузећа,
 • Установе,
 • Организације,
 • Месне заједнице,
 • Друштва,
 • Стручна и друга удружења и
 • Грађани.

jp1 jp2

trstenicani baner_levo_tot_gray Народни универзитет skgoGray
oup_baner_gray baner_levo_komstan Телевизија Трстеник baner_levo_direkcija
socijalaTSgray Народна библиотека domzdravlja scGray