37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Петак 23 08 2019
Ћирилица
  
  
SRPSKI                                ENGLISH
Српски                           English

sistem48app

stambene_zajednice

 

pecat

 

statut1

 

budze1t

 

sluzbeni_list

konkursi

zastita

sistematizacija

odluka

kodeks

izvestaj

 

spisak

 

vodna_knjiga

 
swirl 

zasticeni_kupac


swirl

zahtev_infor_javni_znacaj

swirl

 

tribina


stalna_konferencija_gradova_fb

pocetna1

Промените величину слова:
Поред председавајућег састанку председника општине Александра Ћирића у раду редовног састанка са директорима јавних предузећа у нашем граду, учествовали су и његов помоћник Радомир Милуновић и заменик начелника Општинске управе Часлав Поповић.

Директор Дирекције за планирање и изградњу Зоран Радисављевић је у обимном излагању истакао да у наредним данима почињу радови на асфалтирању Чаирске улице у дужини од 800 метара и да је завршен надзор над радовима на насипању пољских путева у Округлици, Левићима и Доњој Омашници.

Понајвише речи било је о будућем моделу Дирекције која у садашњем облику престаје да постоји 1. Децембра, па је самим тим било неопходно да радна група припреми детаљан план реорганизације овог предузећа.

Грејна сезона је почела на време и како је нагласио Борис Вукмировић, директор „Енергетике“ и да је обезбеђена редовност у испоруци топлотне енергије корисницима.

Саша Крстић директор Спортског центра је казао да је у простору хале спортова постављен нови савремени семафор који је прилагођен и за одигравање међуинародних утакмица, а такође се ближе крају радови на постављању трим стазе на отвореним теренима крај Мораве и градског базена.

Овакви редовни састанци директора јавних предузећа са председником општине имају за циљ ефикасно, ажурно и успешно остваривање запланираних програмских задатака и неких новонасталих ситуација у текућој 2016.години.

s2_m s1_m s3_m

trstenicani baner_levo_tot_gray Народни универзитет skgoGray
oup_baner_gray baner_levo_komstan Телевизија Трстеник baner_levo_direkcija
socijalaTSgray Народна библиотека domzdravlja scGray