37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Субота 15 12 2018
Ћирилица
  
  
Промените величину слова:
grb

ЛОКАЛНА ПОРЕСКА АДМИНИСТРАЦИЈА ОПШТИНЕ ТРСТЕНИК

ZNAK_CIRILICA


Локална пореска администрација Општине Трстеник пружа Вам могућност да путем Интернета извршите увид у стање Ваших обавеза према локалној пореској управи као и увид у све уплате које сте извршили на име Ваших обавеза током године.

Како би могли да користите овај сервис потребно је да лично изразите жељу за коришћењем истог доласком у канцеларију број 42 у згради Општине где ће Вам бити додељено корисничко име и лозинка за приступ сервису путем Интернета.

Физичка лица приликом пријављивања за коришћење овог сервиса потребно је да код себе имају личну карту због идентификације како би смо спречили да неко неовлашћен приступа подацима који се односе на пореског обвезника.

Правна лица приликом пријављивања морају са собом понети Решење из АПР-а где се могу видети ПОДАЦИ О ЗАСТУПНИКУ а ако шаљу некога другог у своје име морају истом лицу издати ОВЛАШЋЕЊЕ за пријављивање на Сервис са потписом и печатом ЗАСТУПНИКА који је наведен у Решењу АПР-а. У оба случаја, лице које долази да изврши пријаву за услуге Сервиса, ЗАСТУПНИК или ОВЛАШЋЕНО ЛИЦЕ, морају да имају код себе личну карту ради идентификације.

porez2_m porez1_m


Ако сте се већ пријавили за коришћење Сервиса за увид у стање Ваших обавеза према Локалној пореској администрацији и добили сте корисничко име и лозинку у том случају треба кликнути на банер десно а ако тек намеравате да извршите пријаву онда пре одласка у зграду Општине посетите страницу за пријављивање и унесите тражене податке на адреси која следи: http://89.110.202.70/register                          
poreska