37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Среда 29 05 2024
Ћирилица
Почетна страна
 
2024. година
Садржај Сл. лист
Службени лист број 11 - 22. мај 2024. године pdf pdf
Службени лист број 10 - 14. мај 2024. године pdf pdf
Службени лист број 9 - 15. април 2024. године pdf
Службени лист број 8 - 08. април 2024. године pdf
Службени лист број 7а - 18. март 2024. године pdf pdf
Службени лист број 7 - 18. март 2024. године pdf pdf
Службени лист број 6 - 04. март 2024. године pdf pdf
Службени лист број 5 - 05. фебруар 2024. године pdf
Службени лист број 4 - 30. јануар 2024. године pdf
Службени лист број 3 - 10. јануар 2024. године pdf
Службени лист број 2 - 09. јануар 2024. године pdf
Службени лист број 1 - 03. јануар 2024. године pdf
2023. година
Садржај Сл. лист
Службени лист број 18 - 29. децембар 2023. године pdf
Службени лист број 17 - 18. децембар 2023. године pdf
Службени лист број 16 - 01. децембар 2023. године pdf
Службени лист број 15 - 16. новембар 2023. године pdf pdf
Службени лист број 14 - 08. новембар 2023. године pdf pdf
Службени лист број 13 - 01. новембар 2023. године pdf pdf
Службени лист број 12 - 06. октобар 2023. године pdf
Службени лист број 11 - 04. октобар 2023. године pdf pdf
Службени лист број 10 - 04. септембар 2023. године pdf
Службени лист број 9 - 9. август 2023. године pdf
Службени лист број 8 - 31. јул 2023. године pdf pdf
Службени лист број 7 - 30. јун 2023. године pdf pdf
Службени лист број 6 - 01. јун 2023. године pdf pdf
Службени лист број 5 - 08. мај 2023. године pdf pdf
Службени лист број 4 - 04. април 2023. године pdf pdf
Службени лист број 3а - 20. март 2023. године pdf pdf
Службени лист број 3 - 20. март 2023. године pdf pdf
Службени лист број 2 - 21. фебруар 2023. године pdf pdf
Службени лист број 1 - 6. фебруар 2023. године pdf pdf
2022. година
Садржај Сл. лист
Службени лист број 18 - 21. децембар 2022. године pdf pdf
Службени лист број 17 - 30. новембар 2022. године pdf pdf
Службени лист број 16 - 14. новембар 2022. године pdf pdf
Службени лист број 15 - 10. октобар 2022. године pdf pdf
Службени лист број 14 - 29. септембар 2022. године pdf
Службени лист број 13 - 19. септембар 2022. године pdf pdf
Службени лист број 12 - 19. август 2022. године pdf pdf
Службени лист број 11 - 08. август 2022. године pdf pdf
Службени лист број 10a - 20. јун 2022. године pdf pdf
Службени лист број 10 - 20. јун 2022. године pdf pdf
Службени лист број 9 - 30. мај 2022. године pdf
Службени лист број 8 - 21. мај 2022. године pdf
Службени лист број 7 - 18. мај 2022. године pdf
Службени лист број 6 - 27. април 2022. године pdf pdf
Службени лист број 5 - 26. април 2022. године pdf pdf
Службени лист број 4 - 20. април 2022. године pdf pdf
Службени лист број 3а - 21. март 2022. године pdf pdf
Службени лист број 3 - 21. март 2022. године pdf pdf
Службени лист број 2 - 11. фебруар 2022. године pdf pdf
Службени лист број 1 - 24. јануар 2022. године pdf pdf
2021. година
Садржај Сл. лист
Службени лист број 18 - 22. децембар 2021. године pdf pdf
Службени лист број 17 - 30. новембар 2021. године pdf pdf
Службени лист број 16 - 02. новембар 2021. године pdf
Службени лист број 15 - 02. новембар 2021. године pdf
Службени лист број 14 - 26. октобар 2021. године pdf
Службени лист број 13 - 18. октобар 2021. године pdf
Службени лист број 12 - 13. октобар 2021. године pdf
Службени лист број 11 - 11. октобар 2021. године pdf pdf
Службени лист број 10 - 13. септембар 2021. године pdf pdf
Службени лист број 09 - 10. септембар 2021. године pdf
Службени лист број 08 - 06. септембар 2021. године pdf
Службени лист број 07 - 16. јул 2021. године pdf
Службени лист број 06 - 28. јун 2021. године pdf
Службени лист број 05а - 19. мај 2021. године pdf pdf
Службени лист број 05 - 19. мај 2021. године pdf
Службени лист број 04a - 12. април 2021. године pdf
Службени лист број 04 - 12. април 2021. године pdf
Службени лист број 03а - 17. фебруар 2021. године pdf
Службени лист број 03 - 17. фебруар 2021. године pdf
Службени лист број 02 - 26. јануар 2021. године pdf
Службени лист број 01 - 21. јануар 2021. године pdf
2020. година
Садржај Сл. лист
Службени лист број 22 - 21. децембар 2020. године pdf
Службени лист број 21 - 07. децембар 2020. године pdf
Службени лист број 20 - 30. новембар 2020. године pdf
Службени лист број 19 - 02. новембар 2020. године pdf
Службени лист број 18 - 13. октобар 2020. године pdf
Службени лист број 17 - 30. септембар 2020. године pdf
Службени лист број 16 - 22. септембар 2020. године pdf
Службени лист број 15 - 21. август 2020. године pdf
Службени лист број 14 - 21. август 2020. године pdf
Службени лист број 13 - 10. август 2020. године pdf
Службени лист број 12 - 08. јул 2020. године pdf
Службени лист број 11 - 01. јул 2020. године pdf
Службени лист број 10 - 24. јун 2020. године pdf
Службени лист број 9 - 23. јун 2020. године pdf
Службени лист број 8 - 17. јун 2020. године pdf
Службени лист број 7 - 12. јун 2020. године pdf
Службени лист број 6 - 10. јун 2020. године pdf
Службени лист број 5 - 26. маj 2020. године pdf
Службени лист број 4 - 14. маj 2020. године pdf
Службени лист број 3 - 18. март 2020. године pdf
Службени лист број 2 - 10. март 2020. године pdf
Службени лист број 1a - 05. март 2020. године pdf
Службени лист број 1 - 05. март 2020. године pdf
2019. година
Садржај Сл. лист
Службени лист број 9 - 25. децембар 2019. године pdf
Службени лист број 8 - 30. новембар 2019. године pdf
Службени лист број 7 - 10. Октобар 2019. године pdf
Службени лист број 6 - 22. Август 2019. године pdf pdf
Службени лист број 5 - 04. јун 2019. године pdf
Службени лист број 4 - 03. јун 2019. године pdf
Службени лист број 3 - 23. маj 2019. године pdf
Службени лист број 2 - 16. маj 2019. године pdf
Службени лист број 1а - 18. март 2019. године pdf
Службени лист број 1 - 18. март 2019. године pdf
2018. година
Садржај Сл. лист
Службени лист број 9 - 31. децембар 2018. године pdf
Службени лист број 8 - 18. децембар 2018. године pdf
Службени лист број 7 - 30. новембар 2018. године pdf
Службени лист број 6 - 15. октобар 2018. године pdf
Службени лист број 5а - 04. септембар 2018. године pdf
Службени лист број 5 - 24. август 2018. године pdf
Службени лист број 4 - 06. август 2018. године pdf
Службени лист број 3а - 28. мај 2018. године pdf
Службени лист број 3 - 28. мај 2018. године pdf
Службени лист број 2 - 21. март 2018. године pdf
Службени лист број 1 - 05. март 2018. године pdf
2017. година
Садржај Сл. лист
Службени лист број 1 - 19. јануар 2017. године pdf pdf
Службени лист број 2 - 24-27. фебруар 2017. године pdf
Службени лист број 3 - 16. март 2017. године pdf
Службени лист број 4 - 22. мај 2017. године pdf
Службени лист број 5 - 04. јул 2017. године pdf
Службени лист број 6 - 25. јул 2017. године pdf
Службени лист број 6а - 14. август 2017. године pdf
Службени лист број 7 - 20. септембар 2017. године pdf
Службени лист број 8 - 09. октобар 2017. године pdf
Службени лист број 9 - 30. новембар 2017. године pdf
Службени лист број 10 - 19. децембар 2017. године pdf
2016. година
Садржај Сл. лист
Службени лист број 1 - 08. фебруар 2016. године pdf pdf
Службени лист број 1a - 08. фебруар 2016. године pdf
Службени лист број 2a - 31. mart 2016. године pdf
Службени лист број 3 - 13. април 2016. године pdf
Службени лист број 4 - 19. април 2016. године pdf
Службени лист број 5 - 26. април 2016. године pdf
Службени лист број 6 - 27. јун 2016. године pdf
Службени лист број 7 - 27. јун 2016. године pdf
Службени лист број 8 - 8. јул 2016. године pdf
Службени лист број 8а - 8. јул 2016. године pdf
Службени лист број 9 - 6. септембар 2016. године pdf pdf
Службени лист број 10 - 6. октобар 2016. године pdf pdf
Службени лист број 11 - 28. новембар 2016. године pdf
Службени лист број 12 - 1. децембар 2016. године pdf
Службени лист број 13 - 19. децембар 2016. године pdf
Службени лист број 13а - 26. децембар 2016. године pdf
2015. година
Садржај Сл. лист
Службени лист број 1 - 23. март 2015. године pdf pdf
Службени лист број 2 - 31. март 2015. године pdf pdf
Службени лист број 3 - 24. јуни 2015. године pdf pdf
Службени лист број 4 - 19. август 2015. године pdf pdf
Службени лист број 5 - 21. септембар 2015. године pdf
Службени лист број 6 - 30. новембар 2015. године pdf
Службени лист број 7 - 17. децембар 2015. године pdf pdf
2014. година
Садржај Сл. лист
Службени лист број 8 - 26. децембар 2014. године pdf pdf
Службени лист број 7 - 28. новембар 2014. године pdf pdf
Службени лист број 6 - 22. септембар 2014. године pdf pdf
Службени лист број 5 - 20. август 2014. године pdf pdf
Службени лист број 4 - 1. јул 2014. године pdf pdf
Службени лист број 3 - 6. јуни 2014. године pdf pdf
Службени лист број 2 - 17. март 2014. године pdf pdf
Службени лист број 1а - 10. фебруар 2014. године pdf pdf
Службени лист број 1 - 24. јануар 2014. године pdf pdf