37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Среда 23 10 2019
Ћирилица
  
  
Промените величину слова:
sport0_m
Завршна свечаност доделе признања спортистима
За најбољег спортисту у 2014. години у општини Трстеник проглашен је Миленко Себић, Трстеничанин и члан стрељачког клуба „Црвена Звезда“ .
У Дому културе Трстеник одржана je манифестација „Избор за спортисте године општине Трстеник за 2014. годину“. Награде најбољима, за резултате постигнуте на спортским теренима током протеклих 12 месеци, додељене су у седам категорија: најуспешније школе у спортским такмичењима, најбољи спортски радници, најбољи тренер, најбољи спортски клубови, најбољи пионирски спортисти, најбољи јуниорски спортисти, најбољи сениорски спортисти и најбољи спортиста.
За спортисту године у општини Трстеник проглашен је је Миленко Себић, трстеничанин и члан стрељачког клуба „Црвена Звезда“ . Миленко Себић је у члан  стрељачке репрезентације Србије и заједно са  Стеваном Плетикосићићем и Немањом Миросављевим, освојио је бронзану медаљу на Светском првенству у Гранади, у гађању малокалибарском пушком у лежећем ставу.
Поред овог резултата Миленко је ове године оборио и два национална рекорда на такмичењу у Словенији. Себић се у програм доделе награде укључио путем видео линка јер се тренутно налази на државном првенству у Минхену. Миленко се у свом обраћању захвалио Општини Трстеник и својим суграђанима који су му пружили подршку.
Претходна година је најуспешније година је најуспешнија година у мојој каријери. Поред свих успеха истакао бих освајање бронзане медаље са репрезентацијом Србије на Светском првенству у Гренади, а награда града из кога потичем је за мене веома значајна и можда најдража. „ рекао је Миленко Себић у свом обраћању присутнима на манифестацији.
У име Општине Трстеник присутнима се обратио председник Општине, Мирослав Алексић:
Резултати које су спортисти постигли у овој години заслужују пажњу и дивљење. Сви заједно и свако од вас појединачно на најбољи начин репрезентовао је спорт и општину Трстеник и на томе вам се захваљујем. Као локална самоуправа, без обзира на тешку ситуацију, трудимо се да у сарадњи са Спортским савезом издвојимо средства за спорт и све ваше активности. У овом тренутку то није лако, али издвајање за спорт и вредности које спорт промовише никада није трошак већ је улагање па ћемо се и у наредном периоду трудити да та улагања буду на истом или на још већем нивоу.“, истакао је председник Општине Трстеник Мирослав Алексић
sport1_m sport2_m
У име Миленка Себића награду 
примила мајка Радица Себић
Најбољи спортски клуб - Аеро клуб "Трстеник"
sport4_m sport3_m
Спортски радник године Горан Бошковић
Аеро-клуб "Трстеник" 
Најбољи спортски тренер Милан Ђорђевић
 
У конкуренцији за спортисту године била је и другопласирана Сандра Здравић, каратисткиња клуба „Прва петолетка“ Трстеник, која је поред бројних медаља освојила и бронзану медаљу са борба тимом на Европском првенству у цириху као и Владан Млаџић члан рукометног клуба „Прва петолетка“ који је проглашен за најбољег левог бека Прве лиге „Запад“.
Најбољи спортски клуб Општине Трстеник у 2014. Години је Аеро-клуб, најбољи тренер Милан Ђорђевић тренер Рукометног клуба Прва петолетка, најбољи спортски радник је председник Аеро клуба Горан Бошковић. Најбољи спортиста у категорији пионира је Тања Петровић из Куглашког клуба „Прва Петолетка“, најбољи јуниорско-кадетски спортиста Ивана Недељковић из карате клуба „Прва Петолетка“. Најбоља школа је ОШ „Живадин Апостоловић“.

Време

Трстеник
Кликните за детаљну прогнозу...