37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Среда 23 10 2019
Ћирилица
  
  
Промените величину слова:
putevi1_m
Радници "ЈКП Дирекције" на терену у обиласку
путева које треба санирати 
putevi2_m
Крајем октобра, на састанку у Влади Србије који је иницирао председник Општине, Мирослав Алексић, локалној самоуправи дато је обећање да ће Путеви Србије санирати пут ка Планиници и Салашима, који је током мајских поплава претрпео огромна оштећења. Након нешто више од месец дана, представници Крушевац пута као извођачи радова, заједно са директорком ЈП „Дирекција“, Иваном Милошевић, одржали су састанак и обишли терен.
Путеви ка Планиници и Салашима путеви су доведени у проходно стање, док се за потпуну санацију очекује одлука Путева Србије.
Техничка служба Крушевац пута данас је у обиласку ових деоница. На овим деоницама се планира де ће они урадити асфалтирање, могуће потпорне зидове, и наставак ових деоница где је вода потпуно однела делове пута и где су поплаве учиниле своје.“
Крушевац пут, као извођач радова, је од Путева Србије добио налог да изађе на лице места, да сагледа критична места и направи предрачун радова како би се ушло у даљи поступак извођења радова. Из Крушевац пута најављују да би, уколико временске прилике дозволе, ове деонице могле бити саниране пре првог снега.
Ове деонице, посебно у Планиници, су девастиране. Овде се види мањак улагања али је вода нанела највеће штете. Ми ћемо се максимално потрудити да што брже и квалитетније одрадимо санацију путева како би и ми, као извођачи радова, али и грађани били задовољни. „ рекао је технички директор Крушевац пута, Горан  Такић
Док се и ови путни правци не санирају, грађани самоиницијативно и даље помажу колико могу.

Време

Трстеник
Кликните за детаљну прогнозу...