37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Среда 16 10 2019
Ћирилица
  
  
Промените величину слова:

asfalt_grabovac_mУ насељу Грабовац завршена је санација Љубостињске улице која је у деоници од 250 метара била потпуно разорена мајским поплавама. Радове на санацији улице финансирали су Општина Трстеник, Српска православна црква и Епархија крушевачка.

Завршне радове на санцији Љубостињске улице обишли су председник Општине Мирослав Алексићи и заменик председника Општине, Стеван Ђаковић са сарадницима, као и Маријан Вујовић, намесник цркве Свете Тројице као представник донатора.

Насеље Грабовац претрпело је највеће последице мајских поплава. Према речима председника Општине, Мирослава Алексића, живот се у местима која су била погођена поплавама, полако враћа у нормалу.

Приводи се крају обнова, пре свега Грабовца, али и других насеља која су била поплављена на територији наше Општине. Завршава се асфалтирање ове деонице Љубостињске улице која је јако важна за мештане Грабовца. Уз помоћ СПЦ- Епархије крушевачке испунили смо обећање дато грађанима да ће се ова улица санирати до краја године."

За Српску православну цркву, како наводи Маријан Вујовић, намесник цркве Свете Тројице, донаторским средствима желели су да помогну народу и упуте позив на заједништво.

Сведочећи цркву као заједницу, сматрали смо да је наша дужност да изађемо у сусрет нашем верном народу који је толико година излазио у сусрет нама, самим тим да помогнемо и Општини Трстеник.", рекао је Маријан Вујовић, намесник цркве Свете Тројице.

Љубостињска улица санарина је у дужини од 250 метара, а вредност инвестиције износи преко 3 милиона динара

Време

Трстеник
Кликните за детаљну прогнозу...