37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Среда 12 08 2020
Ћирилица
Промените величину слова:

klizallste_mНа Омладинском тргу у Трстенику свечано је отворено клизалиште чиме је и званично отпочела трећа сезона клизања у нашем граду. Отварањем клизалишта испуњена је главна жеља трстеничких малишана, који су у оквиру „Дечије недеље" председнику Општине предали списак својих жеља.

Трећу годину за редом трестенички малишани имају једно задовољство и активност више током зимског распуста и празника. За све грађане и Општину Трстеник ово је била заиста тешка година, због поплава које су нас задесиле, међутим живот не сме да стане. Ово је била жеља наших најмлађих суграђана и драго ми је што смо успели да је испунимо. Надам се да ћемо манифестацијама које припремамо током предстојећих празника успети да испунимо очекивања и наших старијих суграђана.",рекао је председник Општине Трстеник, Мирослав Алексић.

Малишани су стрпљиво чекали на изнајмљивање клизалки. Кажу да се клизалишту радују колико и распусту.

Једва сам чекала и дуго сам баш чекала да се отвори клизалиште и сад сам срећна. Прошле године сам научила да клизам и до сада ни једном нисам пала.", рекла је седмогодишња Дуња Копривица.

Клизалиште ће радити сваког дана од 10 до 21:30 час. Цена једног термина у трајању од сат времена наплаћиваће се, као и прошле године 100 динара. У ту цену урачунато је и изнајмљивање клизаљки.

Време

Трстеник
Кликните за детаљну прогнозу...