37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Недеља 13 06 2021
Ћирилица
Промените величину слова:

karatistkinje_mПредседник општине, Мирослав Алексић и већник за спорт и омладину у Општинском већу, Мирко Богићевић приредили су пријем за најуспешније каратисткиње.

Од четири медаље које је Србија освојила на Европском првенству у каратеу, три припадају Трстеничанкама. Нада Сарић, Сандра Здравић и Ивана Недељковић још једном су на најлепши начин представиле Србију и Општину Трстеник.

Изузетно смо поносни на наше каратисткиње које на најлепши начин промовишу како своју земљу, тако и Општину Трстеник. Карате клуб Трстеник је клуб за пример. Клуб има преко 100 чланова који активно учествују на такмичењима. Својим успесима чланови овог клуба подстичу младе да се баве каратеом.", истакао је већник за спорт и омладину, Мирко Богићевић.

Најуспешнија трстеничка каратисткиња Нада Сарић истакла је да је за успехе и подршка града изузетно значајна

Подршка локалне самоуправе, родног града и града за који се такмичиш и чије име и славу проносиш доносећи добре резултате на европским и светским првенствима сигурно је од значаја. И овога путо смо Ивана Недељковић, Сандра Здравић и ја оствариле добре резултате. На Првенству Европе на коме је учествовало двадесетак земаља освојиле смо, и у град донеле, три медаље. Успех је још већи када у свом граду наиђете на овакву подршку", рекла је каратисткиња Нада Сарић.

Европско првенство у каратеу одржано је крајем новембра у Цириху. Женска сениорска екипа, у чијем саставу су биле Нада Сарић и Сандра Здравић, освојила је бронзану медаљу, док је Ивана Недељковић била део женског кадетског тима који је освојио сребрну медаљу.

Време

Трстеник
Кликните за детаљну прогнозу...