37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Среда 12 08 2020
Ћирилица
Промените величину слова:
skgo_mПредседник Општине Трстеник, Мирослав Алексић председавао је заједничком седницом Одбора за комуналне делатности и енергетику и Одбора за животну средину и ванредне ситуације Сталне комисије градова и општина (СКГО) која је данас одржана у Нишу.

На седници се, између осталог, говорило о улази локалних самоуправа у процесу придруживања Европској унији на пољу заштите животне средине као и о предусловима за производњу електричне и топлотне енергије из биомасе.
Испред Општине Трстеник седници су присуствали и заменик председника Општине, Стеван Ђаковић као и Даница Батоћанин, представник Канцеларије за локални економски развој Општине Трстеник.

Ово је други мандат Општине Трстеник на челу Одбора за комуналне делатности СКГО, што је велико признање за Општину Трстеник и потврда квалитета рада локалне самоуправе.

Одбор СКГО за комуналне делатности и енергетику је стално радно тело Конференције за разматрање питања из области комуналних услуга и комуналне енергетике и то са правног, организационог, економског и техничког аспекта. Општини Трстеник указана је част да председава овим одбором.

Време

Трстеник
Кликните за детаљну прогнозу...