37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Среда 12 08 2020
Ћирилица
Промените величину слова:
39sednicaov_mУ четвртак, 27. Новембра одржана је 39. Седница Општинског већа којом је председавао председник Општине Мирослав Алексић. На Седници се, између осталог, расправљало о предлогу Решења о утврђивању просечне цене квадратног метра назначених непокретности по зонама на територији Општине Трстеник за 2015. годину као и о Решењу о оснивању Савета за миграције Општине Трстеник који ће, на захтев Комесаријата за избеглице и миграције Републике Србије овом телу достављати извештаје о предузетим мерама и другим питањима из области управљања миграцијама на територији Општине Трстеник.
Најдужа расправа водила се о предлогу Решења о утврђивању просечне цене квадратног метра назначених непокретности по зонама јер ће утврђена цена наведених непокретност представљати основицу за обрачун пореза за 2015. годину. Известилац по овој тачки био је начелник Општинске управе, Часлав Поповић.
На истој седници усвојени су и Правилници о службеним путовањима, условима и начину коришћења службених возила, коришћењу службених мобилних телефона и Правилник о коришћењу средтава репрезентације.

Време

Трстеник
Кликните за детаљну прогнозу...