37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Недеља 13 06 2021
Ћирилица
Промените величину слова:
sastank_malaДиректори Јавних предузећа Општине Трстеник, на редовном састанку, разговарали су са председником Општине Мирославом Алексићем и његовим најближим сарадницима о актуелним дешавањима у предузећима које представљају и плановима за наредни период.

Састанци Председника Општине са директорима Јавних предузећа одржавају се сваког другог уторка у циљу што ефикаснијег праћења рада и бржег решавања евентуалних текућих проблема.

На данашњем састанку директор Спортског центра, Стојиљко Ацковић, изјавио је да су у току интензивни радови на базену 4 у оквиру Аква парка који се одвијају предвиђеном динамиком тако да се већ сада може рећи да ће, уколико се радови наставе овом динамиком, део Аква парка бити пуштен у рад током летње сезоне. Данас ће бити отворене и тендерске понуде које се односе на Клизалиште у центру града за које се очекује да ће бити пуштено у рад половином децембра.

Директорка „Дирекције за планирање и изградњу", Ивана Милошевић саопштила је су радови на санацији Љубостињске улице код Старог моста отпочели у суботу, 22. новембра и да се радови одвијају предвиђеном динамиком. Ово јавно предузеће у потпуности је спремно за зимско одржавање путева и пасивна дежурства већ отпочела.У наредном периоду „Дирекција" ће се посветити решавању проблема системског одржавања кишне канализације.

Директор ЈКП „Комстан" Ранко Стевановић , на питање председника Општине Мирослава Алексића које се односило на ефикасности шалтерске службе ове установе навео је да ће се, у наредном периоду, са унапређењем софтвера, унапредити и услуга овог сектора. Што се текућег пословања и снабдевања водом тиче, снабдевање корисника се и даље врши са изворишта Прњавор и стабилно је, док се код текућих поправки и са тим у вези привременог нестанка воде корисници благовремено обавештавају.

Директор ЈП „Енергетика" , Борис Вукмировић изнео је став да је снабдевање енергентима за сада стабилно, али и дапостоји проблем са извршење наплате дуговања корисника. Што се грејања у Тртсенику 2 тиче, оно је у потпуности стабилно. Он је навео и да, због високих температура, четири дана у току овог месеца није било потребе за грејањем.

Директор ЈКП „Почековина" Горан Милутиновић, изнео је проблем наплате услуге организованог изношења смећа које је у складу са Законом о комуналним делатностима и одлукама Општине Трстеник

Време

Трстеник
Кликните за детаљну прогнозу...