37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Четвртак 24 09 2020
Ћирилица
Промените величину слова:
Поштовани,

Регионална привредна комора Крушевац, у сарадњи са Привредном комором Србије и Европском банком за обнову и развој(ЕБРД) у Србији, реализује презентацију Програма "Подршка развоју малих и средњих предузећа у Србији", који зациљну групу има мала и средња предузећа - потенцијалне кориснике програма и локална/регионална консултантска предузећа.Програм финансира Европска унија, а спроводи ЕБРД Смалл Бусинесс Суппорт, у сарадњи са Министарством привредеРепублике Србије.

Циљ Програма је подршка малим и средњим предузећима у Србији да, кроз коришћење модела пословног саветовања одстране домаћих консултаната и међународних саветника, унапреде своје пословање. Мала и средња предузећа могукористити услуге пословног саветовања путем сарадње са локалним консултантима у различитим областима, као што су:стратешко планирање, маркетинг, унапређење организације, унапређење радних процеса, информационо комуникационихтехнологија, инжењерских решења, управљања квалитетом, ефикаснијег коришћења извора финансирања, финансијског извештавања, управљања животном средином.

ЕБРД СБС програм пружа подршку у читавом процесу, почев од осмишљавања до извођења пројекта и сноси део трошковадо износа од 10.000 евра. Висину гранта опредељују величина и локација предузећа, као и врста потребне саветодавне услуге. Све информације и критеријуми за пријављивање доступни су на адреси: www.ebrd.com/knowhow

Презентација Пројекта "Подршка развоју малих и средњих предузећа у Србији", малим и средњим предузећима и консултантским кућама, биће одржана у понедељак, 16. јуна 2014. године, са почетком у 12.00 сати, у Крушевцу,Балканска 63, 4 спрат. На крају презентације су предвиђени Б2Б састанци са представницима ЕБРД СБС тима,ПКС и консултаната, а у складу са интересовањем учесника.

У прилогу Вам достављамо позивно писмо са агендом скупа, уз молбу да своје учешће потврдите најкасније до 13. јуна 2014. године. Контакт особа су Александра Алексић и Душица Вукчевић Стојиљковић, телефон: 037 441 128 е-пошта: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели или Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели


Позивно писмо: pdf
Агенда:  pdf

Време

Трстеник
Кликните за детаљну прогнозу...