37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Среда 01 04 2020
Ћирилица
Промените величину слова:
Стална конференција градова и општина, Савез градова и општина Србије у сталном је контакту са својим члановима и институцијама државе у циљу координисане помоћи нашим градовима и општинама.

Ажурне информације о подручјима којима је хитно потребна помоћ (укључујући и врсту потребне помоћи), као и информације о оним локалним заједницама које помоћ упућују налазе се на интернет страници СКГО (www.skgo.org).

У циљу обезбеђивања потребне помоћи градовима и општинама захваћеним поплавама, Стална конференција такође је у сталном контакту са свим асоцијацијама градова и општина из Европе.

Наше колеге, градоначелници и грађани Македоније, Бугарске и Молдавије предузели су до сада врло конкретне активности попут групе људи из Бугарске која се са тешком машинеријом већ налази у Јагодини и Параћину, док македноске општине у овом тренутку прикупљају материјалну и финанисјку помоћ.

За сутра је заказан хитан састанак са министарком за државну управу и локалну самоуправу госпођом Кори Удовички, на којем ће се председник СКГО и градоначелник Ниша господин Зоран Перишић конкрено договорити о даљим ургентним корацима у циљу сагледавања и ублажавање последица поплава у Србији. 

Време

Трстеник
Кликните за детаљну прогнозу...