37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Недеља 15 12 2019
Ћирилица
  
  
Промените величину слова:
ma_m2
ma_m1
Председнику општине Трстеник Мирославу Алексићу у четвртак 27. фебруара 2014. године, у Крушевцу уручено је признање „Капетан Миша Анастасијевић“ за развојне пројекте у нашој општини и региону.
Алексић је рекао да се у претходне две године почело са решавањем два велика наслеђена проблема - са водоснабдевањем и грејањем, као и да је велика пажња у претходном периоду била посвећена пољопривреди и развоју приватног предузетништва.
Ту су и пројекти у изградњи путне инфраструктуре, уређење улица, тргова, а наравно ту је и један велики и врло битан туристички пројекат - изградња парка на води великих капацитета, вредности 200 милиона динара”, рекао је Алексић.
Политика треба да буде средство које нам омогућава да направимо један друштвени бољитак, а не да буде сврха сама себи, да ми који данас уживамо у неким политичким функцијама то радимо ради политике и нас самих. Ја верујем да ће се у наредном периоду то променити и да ће људи, који уз помоћ политике дођу на неко место, схватити да им је одговорност и обавеза да много брже и боље раде“, истакао је Алексић.
Коментаришући признање које му је уручено, Алексић каже да је задовољан јер је препознат рад и труд који се улаже у тој општини, али је напоменуо да је оно и обавеза да се на исти начин настави даље.
Срећан сам што је општина Трстеник једна од награђених и то за једну област која је видљива, а то су инвестициони и развојни пројекти. То говори да смо ми у овим тешким временима, у претходне две године, успели да направимо резултате“, закључио је Алексић.
Алексић је по други пут добитник овог признања. У марту 2012. године ово признање му је уручено док је био на челу Дирекције за планирање и изградњу „Трстеник“ ЈП, за најбоље јавно предузеће у Расинском округу.

Време

Трстеник
Кликните за детаљну прогнозу...