37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Недеља 15 12 2019
Ћирилица
  
  
Промените величину слова:
ПОЗИВ ПРИВРЕДНИЦИМА ЗА УЧЕШЋЕ У ИЗБОРУ НАЗИВА ПОРТАЛА ОБЈЕДИЊЕНЕ ПОНУДЕ РАСИНСКОГ ОКРУГА - КРЕИРАЊЕ БРЕНДА 
Награду обезбеђује пул спонзора
 
У току је реализација пројекта “Обједињена понуда привреде Расинског округа”, који реализује Регионална привредна комора Крушевац, у сарадњи са Агенцијом за регионални развој Расинског округа, уз подршку града Крушевца и осталих општина у Расинском округу.
 
Пројекат „Промоција обједињене понуде производа и услуга Расинског округа“ има за циљ да окупи све привреднике Расинског округа и њихову понуду, пласира тржишту. Уз помоћ овог портала промовисаћете своју компанију, производ или услугу путем интернета. Пројекат у бити садржи идеју удруживања привредника Расинског округа који ће бити основа за брзу и ефикасну базу података свих привредних субјеката нашег региона, којим би се континуирано подстицао економски развој нашег региона.
 
Овај портал ћемо промовисти на свим сајмовима у земљи и иностранству, путем европске мреже предузетништва чији смо члан, прутем коморског система а и Ви сами ћете доприности презентацији овог портала. Ваше предтављање на порталу је бесплатно.
Међутим, да би нас заједнички портал био препознатљив у земљи и свету, потребно је да има препознатљив и подстицајан бренд – назив који ће увек асоцирати на портал и нашу обједињену понуду.
 
С тим у вези, позивамо Вас да учествујете у креирању бренда нашег заједничког портала, а привредник чији назив буде изабран, добиће награду од стране пула спонзора, који ће обезбедити фирма ВМН Крстић из Крушевца. Пријаве слати на Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели  до 15.02.2014. године.
 
Позивамо Вас да се прикључите пројекту Обједињена понуда привреде Расинског округа, јер сви заједно можемо да направимо једну добро организовану целину која ће олакшати пословање и покренути привреду округа напред.

Време

Трстеник
Кликните за детаљну прогнозу...