37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Среда 23 10 2019
Ћирилица
  
  
Промените величину слова:
ucenici

Најбољим ученицима основних и средњих школа из Трстеника председник општине Мирослав Алексић поклонио је књиге. Поводом обележавања школске славе Савиндана, симболичну награду за постигнуте успехе и залагање примило је преко двадесет ученика.

В
ећ неколико година уназад на свечаној додели у сали за венчања награде добијају ученици старијих разреда две средње школе, осам основних и школе за основно музичко образовање „Корнелије Станковић“. Из сваке од ових школа награђено је по двоје најбољих ђака, а по оцени њихових наставника и професора. Алексић је честитао ђацима и наставницима на постигнутим резултатима током школовања и пожелео да буду успешни и у наставку школовања.

ucenici_m
Општина Трстеник ће се трудити да свима вама пружи услове за квалитетно школовање, бићемо ту увек на услузи али наравно највише ће зависити од вас самих колико ћете постићи у животу. Ја верујем да ћете сви бити стипендисти Фонда за младе таленте општине Трстеник и да ћемо на тај начин олакшати школовање, вама и вашим родитељима. Наравно желимо да када завршите школе вратите се у ваш родни град и развијате га сви заједно да град буде онакав какав би сви желили да буде“, поручио је Алексић.

Н
а крају свог обраћања председник Алексић је подсетио да Трстеник јесте град који се може похвалити виђенијим људима који су оставили трага у целој Србији и рекао им да верује да ће неко од њих постићи резултате по чему ће вас памтити и у Трстенику и шире.

Време

Трстеник
Кликните за детаљну прогнозу...