37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Среда 12 08 2020
Ћирилица
Промените величину слова:
Са задовољством Вас обавештавамо да је Регионална привредна комора Крушевац у сарадњи са Агенцијом за регионални развој Расинског округа уз подршку града Крушевца и осталих општина у Расинском округу,  почела рад на реализацији пројекта „Промоција обједињене понуде производа и услуга Расинског округа“.
 
Пројекат „Промоција обједињене понуде производа и услуга Расинског округа“ има за циљ да окупи све привреднике Расинског округа и њихову понуду, пласира тржишту. Уз помоћ овог портала промовисаћете  своју компанију,  производ или услугу путем интернета. Наиме, реч је о порталу који ће бити водич и берза актуеланог пословања, тржишта: понуде и тражње производа и услуга компанија из Расинског округа.  Портал  у главном  менију садржи: 
  • Берзе (берза услуга, роба, берза повратних тура, берза некретнина, берза распродаја....)
  • Презетнтације (све категорије привреде и њихове презентациеј)
  • Тржни Центар Расинског округа (скуп интрнет продавница привредника Расинког округа)
  • Пројектне идеје ( виртуални сајам, лојалити систем, он лајн књиговотство...)
Портал се може дорађивати у складу са Вашим потребама и сугетијама.

П
ројекат  у  бити садржи идеју удруживања привредника Расинског округа који ће бити основа за брзу ефикасну базу података свих привредних субјеката нашег региона, којим би се континуирано подстицао економски развој нашег региона.
 
Овај портал ћемо промовисти на свим сајмовима у земљи и иностранству, путем европске мреже предузетништва чији смо члан, прутем коморског система  а, и Ви сами ћете доприности презентацији овог портала. Ваше предтављање на порталу је бесплатно.
 
Презентација за привреднике из дрвопрерађивачке индустрије одржаће се  у среду 22.01.2014. године у 12 часова у Регионалној привредној комори Крушевац.
 
Позивамо Вас да се прикључите пројекту, јер сви заједно можемо да направимо једну добро организовану целину која ће олакшати пословање и покренути  привреду округа напред. 
 
Контакт особе у РПК Крушевац су Александра Алексић и Душица Вукчевић Стојиљковић, тел. 037 441 128 или 418 520, а служби за економски развој  и инвестиције града Крушевца је  Драгана Степановић тел. 414 720 или 414 820.

Време

Трстеник
Кликните за детаљну прогнозу...