37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Недеља 23 02 2020
Ћирилица
  
  
Промените величину слова:

Програм „Покрени се за посао“ помаже људима који желе да покрену или унапреде сопствени бизнис. Сви грађани са добром пословном идејом из целе Србије могу да постану корисници овог програма.

Путем овог програма, који спороводи удружење грађана ЕНЕЦА из Ниша, компанија “Philip Morris“ додељује  бесповратна средства до 200.000 динара за куповину неопходне опреме за покретање малих и породичних предузећа. Осим средстава за куповину опреме, будућим предузетницима су  обезбеђене пословне и стручне обуке, као и стална саветодавна помоћ од стране економских стручњака.

Уколико имаш предузетнички дух и добру пословну идеју коју желиш да оствариш, пријави се за програм „Покрени се за посао!“. Можда баш ти постанеш један од 100 предузетника широм Србије који ће ове године основати или унапредити сопствени посао.

У последње три године, у оквиру програма је основано или унапређено 160 малих породичних предузећа која успешно послују, а укупан број упошљених у овим предузећима је преко 600 људи.

Пријавни образац може се преузети на линку www.pokrenisezaposao.rs/prijavi-se-na-konkurs. Рок за пријаву је 28. фебруар 2013. године.

Уради нешто за себе! Покрени се за посао!

Време

Трстеник
Кликните за детаљну прогнозу...