37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Петак 19 07 2019
Ћирилица
  
  
Промените величину слова:
Агенција за регионални развој Расинског округа у сарадњи са Региогналном привредном комором Крушевац Вас позива на презентацију актуелних програма који су намењени развоју предузетништва које спроводе Развојна агенција Србије и Фонд за развој Републике Србије у оквиру пројекта Година предузетништва 2016. Током презентације биће представљени актуелни јавни позиви од стране представника институција које овепозиве реализују на територији Републике Србије.

Агенда:
  • Уводна реч- Соња Јевремовић , Агенција за регионални развој Расиснког округа и Марија Весковић РПK Крушевац 
  • Јавни позив за доделу бесповратних средстава у оквиру програма подршке интернационализацији привредних друштава, предузетника и кластера – Владимир Јовановић, Развојна агенција Србије 
  • Јавни позив за доделу пакета подршке у оквиру пројекта подршке почетницима за започињање посла- СТАРТ УП, програм је намењен незапосленим лицима са евиденције Националне службе за запошљавање- Јелена Радоман Илић, Развојна агенција Србије 
  • Јавни позив за финансијску подршку пословној институционалној инфраструктури-Драгана Јовић, Развојна агенција Србије 
  • Кредити Фонда за развој РС – Весна Вучетић, Фонд за развој РС. 

Промоција ће се одржати у четвртак 12. маја 2016. године са почетком у 12 часова у сали РПK Крушевац, Балканска 63, 4. спрат у Крушевцу.

Присуство обавезно потврдити до среде 11. 05.2016. год.

Контакt особе су: Соња Јевремовић из Агенције за реиогнални развој. Email: office@arro.rs, телефон 037 418 520 и Марија Весковић из РПK Крушевац Е-пошта: marija.veskovic@komora.net.rs, телефон 037 441 128.

За додатна питања слободно нас контактирајте.